Wat is Epower

Welkom, leuk dat je geïnteresseerd bent in ons programma . Ik zal je uitleggen hoe dit werkt. Allereerst wil ik je zeggen dat dit geen dieet is,maar een gezonde leefstijl. Je hoeft geen kcal te tellen of dingen af te wegen. Tijdens het programma leer jij in 4 maanden een gezonde leefstijl aan. Iedere maand bestaat uit 4 fases en deze herhaal je 4 keer of net zolang tot jij op je gewenste gewicht bent.

Het programma bestaat uit 4 fases:
1. een voorbereidingsfase waarbij je je lichaam dmv de juiste voeding je lichaam voorbereidt op de ontgiftingsfase (detox) .
2. De detox fase , die duurt 3 dagen waarbij je alleen groenten fruit en bonen eet, onbeperkt.
3. In fase 3 voegen we weer eiwitten toe aan je voeding. Denk bijvoorbeeld aan kip, vis, eieren, zuivel, kaas en noten.
4. Daarna kom je in de volgende fase en eet je weer de goede langzame koolhydraten naast je groente, fruit en eiwitten. Daarbij ga je je lichaam opnieuw voeden en jezelf een nieuw, blijvend eetpatroon aanleren zonder gifstoffen en overbodige toevoegingen die ons lijf niet wil hebben.

Dit is uiteindelijk ook de fase zoals je normaal zou moeten eten. (uitzonderingen: feestjes,verjaardagen,vakantie's zijn er altijd,ook dat hoort bij een leefstijl)

Bij dit alles word je begeleid door mij. Als je meedoet aan het programma ontvang je ook een aantal E-books met uitleg over het programma, eetschema met boodschappenlijsten? Ook voeg ik je toe aan de besloten motivatie groep op FB met alle recepten en aan mijn besloten groep.

Het gaat om het opbouwen van een gezonder eetpatroon. Door niet meer met pakjes of zakjes te koken, zoveel mogelijk onbewerkt te eten en de geraffineerde suikers te laten staan krijg je een lichaam dat weer in balans is....met veel energie! Je gaat je ook echt veel fitter voelen.